Chipciu, pe teren cu Petrolul și cu Astra! A primit doar un avertisment, dar a fost amendat drastic!



018 сентября 2014

**Chipciu, pe teren cu Petrolul și cu Astra!** A primit doar un avertisment, dar a fost amendat drastic!

Comisia de Disciplină a FRF nu a găsit destule elemente care să conducă la o suspendare a lui Alexandru Chipcium, astfel că stelistul poate juca și cu Petrolul și cu Astra în următoarele două etape din campionat.

După ce săptămâna trecută membrii Comisiei de Disciplină din cadrul FRF au amânat un verdict în cazul Alex Chipciu, de data aceasta aceștia au venit și cu rezultatul final. Mijlocașul Stelei a fost iertat de o suspendare, a primit un avertisment, dar nu și de o amendă în valoare de 90.000 de lei.

”În baza art. 12 pct. a și c și art. 14 bis raportat la art. 52a  din RD și art. 20 din RD se sancționează  pârâtul Alexandru Chipciu cu Avertisment și i se aplică o penalitate sportivă în valoare de 9000 de lei”, e arată într-un comunicat postat pe siteul FRF. 

Totul se trage de la declarația pe care a făcut-o Chipciu la finalul meciului Steaua - Ceahlăul 0-1, la adresa arbitrului Lucian Rusandu. La finalul partidei din etapa a 5-a, Alexandru Chipciu l-a luat la rost pe arbitrul Lucian Rusandu extrem de nemulțumit de faptul că a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

”Am avut două penalty-uri, ambele la mine și m-a eliminat! Eu știu cine este acest arbitru, îl cunosc, că doar am jucat și eu la Brașov și știu în ce direcție trage”, a spus Chipciu atunci.

Declarația sa n-a rămas fără urmări. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a reclamat pe stelist la Comisia de Disciplină

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑