Tătăruşanu, lăudat după prestaţia de la Verona: "L-a făcut uitat pe Neto"



 

**VIDEO** Tătăruşanu, lăudat după prestaţia de la Verona:

Ciprian Tătăruşanu a profitat de faptul că Neto a refuzat să-şi prelungească actuala înţelegere cu Fiorentina, care expiră la finalul acestui sezon, şi a devenit titular la echipa antrenată de Vincenzo Montella.

Portarul român a jucat din primul minut în poarta Fiorentinei pentru a treia oară la rând în Serie A şi a avut o contribuţie importantă la victoria grupării viola la Verona, în faţa celor de la Chievo, scor 2-1.

Portarul român a avut două intervenții miraculoase la aceeași fază, în minutul 78, când scorul era 1-1. Prima dată, a scos cu brațul un șut violent al lui Paloschi, din interiorul careului.

Mingea s-a dus înalt și a ajuns tot la un jucător al lui Chievo, dar Tătărușanu s-a ridicat rapid, a alergat și a scos de lângă bara cealaltă, chiar de pe linie, mingea reluată cu capul de Pellissier.

În prelungirile partidei, Babacar a înscris al doilea gol al toscanilor şi a adus Fiorentinei o victorie care o apropie la doar 3 puncte de locul 3, care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a UEFA Champions League.

Prestaţia fostului portar al Stelei nu a trecut neobservată, Gazzetta dello Sport acordându-i nota 7, atât cât a primit şi Babacar.

"Tătăruşanu a fost decisiv în faţa lui Paloschi şi Pellissier. Două dovezi ale valorii portarului român. Cel mai bun om al Fiorentinei, după Babacar. Ruptura cu Neto devine mai puţin dureroasă, iar brazilianul este făcut uitat", a scris cotidianul italian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑