Chipciu și Prepeliță au revenit la pregătire alături de restul coechipierilor. Tamaș, în continuare în sală



**Chipciu și Prepeliță au revenit la pregătire** alături de restul coechipierilor. Tamaș, în continuare în sală

Luni, 19 ianuarie, antrenamentul Stelei de la Oliva Nova s-a desfășurat pe o ploaie deasă și rece. Temperaturile pe coasta mediterană a Spaniei au scăzut astăzi, ajungând la 7 grade Celsius. Asta nu a interferat cu ședința de pregătire a campioanei României, care s-a pregătit după programul prestabilit.

Singura deosebire față de restul zilelor cantonamentului din Spania este că a fost primul antrenament la care nu a fost prezent niciun fan al Stelei. Marți, conform previziunilor meteo, vremea va reveni la normal și va ieși din nou soarele în localitatea de coastă din Comunitatea Valenciană.

În total, Costel Gâlcă a avut la dispoziție 22 de jucători. Noutățile zilei la antrenamentul de luni au fost revenirile lui Chipciu și Prepeliță alături de restul colegilor la pregătire. Cei doi, împreună cu Iancu, Filip și Tamaș, nu au făcut parte din lotul cu care Gâlcă a abordat meciul amical cu Borussia Dortmund, de sâmbătă. Și, până azi, s-au pregătit separat.

Veștile bune pentru roș-albaștri se opresc, însă, aici. Filip, Tamaș și Iancu s-au pregătit în continuare în sala de forță, separat de restul lotului. Ședința de pregătire s-a încheiat la ora 12:00, ora Spaniei (13:00 a României)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑