Forfotă în fotbalul european. După Liga Campionilor a revenit şi Liga Europei



019 февраля 2015

 

După Liga Campionilor a venit şi rândul Ligii Europa să revină pe arena fotbalului. În această seară se vor disputa manşele tur din faza şaisprezecimilor de finală. Cele mai incendiare dueluri se anunţă a fi partida dintre Tottenham şi Fiorentina, dar şi meciul dintre Liverpool şi Besiktas.

Partida dintre Tottenham şi Fiorentina va fi duelul românilor Vlad Chiricheş şi Ciprian Tătăruşanu. Cei doi ar putea fi astăzi adversari, dacă antrenorul londonezilor va decide să-l introducă în teren pe Chiricheş şi dacă Tătăruşanu va fi în formă după o accidentare.

"Avem în gând doar victoria în acest meci. Avem în faţă Fiorentina, care este o echipă dificilă, foarte bună", a declarat antrenorul Tottenham, Mauricio Pochettino.

O altă echipă din Anglia, Liverpool va încerca să spele din ruşinea eliminării din Liga Campionilor cu o victorie în partida de pe teren propriu cu Besiktas. "Cormoranii" nu vor putea miza pe serviciile lui Lazar Markovic în următoarele patru meciuri în Cupele Europene, deoarece acesta este suspendat.

Alt meci tare din această seară se anunţă a fi confruntarea dintre Celtic şi Inter.

"Am avut multe meciuri tari, însă acest duel este cea mai mare provocare pentru mine de când sunt antrenor la Celtic. Aşa că sunt nerăbdător. Noi dispunem de tot pentru a câştiga", antrenorul Celtic, Ronny Delia.

În această fază a competiţiei evoluează şi două echipe din Rusia, dar şi două din Ucraina. Zenit va întâlni în deplasare formaţia PSV Eindhoven, în timp ce Dinamo Moscova se va duela cu Anderlecht.

Ucrainenii de la Dnepr vor primi replica elenilor de la Olympiacos Pireu, în timp ce Dinamo Kiev se va duela în Franţa, cu Guingamp.

Manşele retur din şaisprezecimile Ligii Europei se vor disputa peste o săptămână.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑