Gol fabulos pentru nationala Moldovei marcat de Alexandru Gatcan



019 февраля 2015

Mijlocasul Rostov-ului a egalat la 1, aseara in partida cu Kazahstan. Moldoveanul a inscris frumos dintr-o semi-foarfeca.

 

Alexandru GATCAN, MIJLOCAS MOLDOVA: “ A fost o deviere si mingea a ajuns la mine. Am dat o foarfece cu noroc, dar norocul il prinde pe cel care il vrea si-l munceste.”

 

Pe cat de frumos a fost golul egalizator, al lui Gatcan, pe atat de penibil selectionata lui Alexandru Curteian a primit primul gol. Kazacii au marcat pentru 1 la 0, dupa o grava greseala din devensiva. Fundasul nostru Veaceslav Posmac a pasat slab in spate, celalalt aparator al nostru nu a fost atent, iar varful Kazahstanului, Alexei Scetkin a profitat, a trecut de Ilie Cebanu si a marcat in poarta goala. Moldova a remizat 1 la 1 in fata Kazahstanului, iar golul frumos a lui Gatcan ne aduce sperante ca Moldova poate face fata in partida oficiala cu Suedia, asta daca apararea nu va mai claca. 

 

Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: “ Au fost ocazii si la noi si la ei. Noi la meciul cu Kazahstan am fost mai mult stabili, mai mult organizati. S-au alaturat Golavatenco si Gatcan, doi jucatori foarte importanti pentru echipa noastra, datorita lor si echipa a fost mai organizata. Un cantonament destul de bun socot eu, dar pana la urma asta se va arata cred in rezultatul de la meciul cu Suedia. ”

 

Moldova va juca in preliminariile catre EURO 2016, impotriva Suediei, pe 27 martie, in deplasare. Dupa 4 etape selectionata lui Curteian este pe ultimul loc in grupa G, cu doar 1 punct acumulat. Tricolorii sunt intr-o grupa cu Austria, Suedia, Rusia, Muntenegru si Liechtentein. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: alexandru gatcan, Kazahstan, nationala moldovei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑