Canada - noua campioana mondiala la hochei! A batut-o mar pe nationala Rusiei. Reactia jucatorilor rusi




Canada este noua campioana mondiala la hochei. Nord-americanii au batut mar nationala Rusiei in finala, scor 6 la 1. Jucatorii rusi au suprins, plecand la cabine inainte de intonarea imnului Canadei.

 

Cativa jucatori rusi au plecat la cabine pentru a nu asista la premierea adversarilor, iar inainte de intonarea imnului canadian pe gheata nu mai era nici un hocheist rus. Canada a dominat finala si a avut numeroase ocazii la poarta lui Bobrovskii. In prima repriza a marcat, insa, doar o data, prin Eakin. A doua parte a fost una de cosmar pentru rusi. Ennis, Crosby si Seguin au punctat si au dus scorul la 4 la 0. 

 

Canadienii nu s-au oprit aici si au inscris alte 2 goluri in ultima repriza. Rusia, campioana lumii din 2014, a raspuns doar prin lovitura lui Malkin. Canada a castigat finala cu un scor categoric de 6 la 1 si a cucerit Cupa Mondiala dupa o pauza de 8 ani. 

 

Sidney CROSBY, JUCATOR NATIONALA CANADEI: "E un sentiment extraordinar. Avem un grup de băieţi superbi. Am fost împreună o perioadă scurtă de timp - săptămâni, dar am jucat un hochei superb şi am lăsat cel mai bun joc la final."

 

Canada a devenit campioana mondiala pentru a 25-a oara in istorie. Tot ieri, in finala mica, Statele Unite au batut gazda turneului, Cehia, cu 3 la 0 si au cucerit medaliile de bronz. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑