Barcelona a devenit campioana Spaniei la Madrid: Messi a inscris golul decisiv pentru echipa sa, in timp ce Ronaldo ramane cu titlul de golgheter




FC Barcelona si-au indeplinit primul obiectiv si a devenit campiona Spaniei. Extraterestrii si-au adjudecat al 23-lea titlu din istorie, aseara, dupa ce s-a impus in deplasare cu 1 la 0, in fata celor de la Atletico Madrid. Jucatorii au declansat sarbatoarea chiar pe terenul rivalei.

 

Starul Leo Messi a fost din nou salvatorul catalanilor. Argentinianul a marcat golul victoriei in partida de aseara cu Atletico si a pornit fiesta. Barcelona este noua campioana a Spaniei, catalanii cucerind al 23-lea titlu in Primera Division. Barcelona a devenit campioana cu o etapa inaintea finalului, extraterestrii nemaiputand fi ajunsi de rivalii de la Real Madrid, care sunt la patru puncte in spate. Aseara, galacticii au trecut cu 4 la 1 de Espanyol, dar deja victoria este inutila. Pentru Real a marcat aseara Marcelo, iar starul Cristiano Ronaldo a reusit o tripla. 

 

 Insa portughezul se poate multumi la finalul sezonului, cu titlul de golgheter. Ronaldo are acum 45 de goluri inscrise, in timp ce Messi doar 41.De partea cealalta, aseara Barca a sarbatorit chiar pe terenul lui Atletico si acum viseaza la tripla: Campionat, Cupa si Liga Campionilor. Pentru catalani urmeaza alte doua finale, ultimul act din Cupa Spaniei – in fata lui Athletic Bilbao, si finala Ligii Campionilor cu Juventus.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑