Șumudică, la primul eșec în acest mandat la Astra: ”Nu avem jucătorii care ne trebuie. Nu pot juca cu Budescu atacant!”



 

**VIDEO** Șumudică, la primul eșec în acest mandat la Astra: ”Nu avem jucătorii care ne trebuie. Nu pot juca cu Budescu atacant!”

VIDEO Astra - ASA Târgu Mureș 1-5. Finalul partidei de la Giurgiu l-a găsit pe Marius Șumudică complet debusolat pe banca de rezerve. Antrenorul ”astralilor” abia și-a găsit cuvintele la flash-interviul pe care l-a acordat la Digi Sport și a pus eșecul și pe seama problemelor de efectiv.

Marius Șumudică se plânge că nu are un atacant, în condițiile în care și Alibec este accidentat, dar tot el explică și de ce Astra nu achiziționează vârful mult dorit.

”M-am chinut să aduc atacanți, dar toți fug de România. Toți cer bani înainte, se tem de România, nu vor să vină aici, după ce au auzit că sunt cluburi în insolvență și că nu se plătesc peste tot banii la timp”, a conchis Șumudică.

Șumudică, aflat la primul eșec în acest al treilea mandat pe banca celor de la Astra, a dat vina și pe atitudinea jucătorilor și a spus că echipa sa nu este capabilă în acest moment să joace din trei în trei zile.

”Nu se poate să te prezinți așa la un joc. Nu-mi amintesc de când am pierdut la un asemenea scor, 1-5, nici nu știu dacă am pierdut vreodată. Am făcut cadou primele două goluri, la golul al doilea a fost gafa lui Silvică, apoi și la golul al treilea am pierdut o minge la 30 de metri.

Este clar că avem probleme, nu avem jucătorii care ne trebuie, nu avem atacanți, am fost nevoit să-l folosesc acolo pe Budescu”, a spus, cu greu, Șumudică.

Antrenorul giurgiuvenilor nu crede că acest eșec își va pune amprenta asupra realizării obiectivului intern al Astrei și spune că de acum se concentrează doar asupra returului cu Inverness.

”În apărare mi-au lipsit Găman și Geraldo, am jucat în premieră cu Oros și cu Ricardo Alves, n-am avut ce să fac. Cât vom fi 18, trebuie să trag în continuare de Teixeira și de Budescu să joace 90 de minute din trei în trei zile. Campionatul e lung, n-are rost să vorbim acum, ne vom concentra pentru meciul cu Inverness.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑