Nikolic lipsește două luni! Piovaccari speră să confirme pronosticul antrenorului Reghecampf



019 августа 2013

 

></p><p>Steaua a rămas într-un singur atacant, după accidentarea lui Nikolic. Muntenegreanul se operează la genunchi și va lipsi două luni, iar Federico Piovaccari vrea să profite de acest lucru.</p><p><span style=Italianul promite goluri multe chiar de la meciul cu Legia Varșovia, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 21:45. 

Italianul e gata să le demonstreze fanilor că e înlocuitorul perfect pentru golgeterul Raul Rusescu, mai ales după ce Reghecampf i-a transmis că trebuie să înscrie cel puțin 10 goluri până în iarnă.

"Am venit aici pentru a suplini plecarea lui Raul. Știu că nu e ușor, dar voi face tot ce îmi stă în putință și voi încerca să dau cât mai multe goluri. Un număr de goluri...sigur că un număr din două cifre este obiectivul principal al unui atacant. Îi mulțumesc lui Mister pentru cuvintele spuse, îl voi răsplăti cu o cină dacă se va întâmpla așa", a declarat Piovaccari pentru cititorii Digi Sport.

CLICK AICI pentru a vedea echipa probabilă a Stelei la meciul cu Legia Varșovia

Până acum, atacantul împrumutat de la Sampdoria a punctat deja de două ori pentru Steaua - o dată în Europa, cu Vardar Skopje și în poarta CFR-ului. A treia sa reușită ar putea veni miercuri, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în meciul cu Legia Varșovia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑