Criză la Arsenal. Wenger a rămas cu 12 jucători, după ultimele accidentări



019 августа 2013

 

></p><p><strong>Arsenal a ratat toate marile ținte pe care le-a avut în această vară pe piața transferurilor și a pierdut cu 1-3 primul meci al sezonului, contra lui Aston Villa, dar ghinioanele lui Arsene Wenger nu se opresc aici.</strong></p><p>

Are ligamentele afectate la genunchiul stâng și ar putea lipsi până la șase luni, în funcție de verdictul pe care îl va primi în urma testelor de luni. "E o accidentare urâtă", spune Wenger, care s-a trezit cu doar 12 jucători de la echipa mare la antrenament, doi dintre ei fiind portari.

Oxlade-Chamberlain se alătură, unei liste numeroase de accidentați la Arsenal: Bacary Sagna, Aaron Ramsey, Thomas Vermaelen, Mikel Arteta și Nacho Monreal. Ultimii trei vor lipsi cu siguranță de la play-off-ul pentru accederea în grupele UEFA Champions League, acolo unde londonezii dau piept cu Fenerbahce Istanbul.

12 jucători valizi mai are în lotul mare Arsenal: Giroud, Podolski, Walcott, Rosicky, Wilshere, Cazorla, Ramsey, Koscielny (suspendat pentru meciul cu Fulham, din a doua etapă), Gibbs, Mertesacker, Fabianski și Szczesny.

Un singur transfer a reușit să facă Arsenal în această vară: Yaya Sanogo (mijlocaș, 20 de ani), venit liber de contract de la AJ Auxerre.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑