Rafael Nadal a urcat pe locul doi în clasamentul mondial, după ce s-a impus la Cincinnati



019 августа 2013

 

Rafael Nadal este cel mai în formă tenismen din acest sezon. Ibericul a reuşit să câştige două turnee consecutive pe suprafaţă hard şi asta îl propulsează pe locul doi în clasamentul mondial.

Sportivul şi-a adăugat în palmares un nou titlu din seria Masters, după ce l-a învins în finala de la Cincinnati pe americanul John Isner, în două seturi cu 7-6, 7-6, acesta fiind al 26-lea din titlu din carieră la un astfel de turneu. Astfel, Nadal a ajuns la nouă titluri câştigate în acest sezon, din 12 turnee la care a participat.

"Ei bine, pur şi simplu e uimitor, sunt foarte fericit pentru tot ceea ce s-a întâmplat, această victorie înseamnă foarte mult pentru mine, un moment foarte important în cariera mea", a spus Nadal.

La feminin, competiţia din Ohio a fost câştigată de Victoria Azarenka. Jucătoare din Belarus a învins-o pe Serena Williams, numărul unu mondial, în trei seturi cu 2-6, 6-2, 7-6.

Titlul câştigat la Cincinnati este al 16-lea trofeu din cariera Victoriei Azarenka şi al treilea din acest an, după cele de la Australian Open şi Doha. De partea cealaltă, Serena Williams are 54 de titluri WTA în carieră, dintre care opt cucerite în acest an. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑