La doar nouă ani este star la Holywood. Mahiro Takano îi bate pe toţi la karate



Foto:  businessinsider.com

Are doar nouă ani, dar este deja vedetă în clipurile starurilor de la Holywood, iar recent a devenit ambasadorul mondial al artei marţiale karate. Este vorba despre japoneza Mahiro Takano care este eroina ultimului videoclip al interpretei SIA. 

Mahiro Takano nu a avut emoţii la filmările videoclipului "Alive" al interpretei SIA. Timp de o săptămână, într-o suburbie din Tokyo, micuţa a făcut demonstraţii de karate şi spune că ar accepta să fie eroina altor clipuri video, în special cu participarea lui Justin Bieber sau Taylor Swift.

"Când eram filmată în clipul video al Siei, nu mă gândeam la detaliile mici. Eram concentrată asupra procedeului pe care trebuia să-l execut şi cum ar fi arătat" a spus fata.

Chiar dacă Mahiro Takano nu avut niciun adversar în videoclip, la antrenamente ea nu are milă de colegii ei. Ea a început să practice karate de la vârsta de patru ani şi este deja de trei ori campioană a Japoniei.

La vârsta de doar nouă ani, Mhiro are obiective mare pentru viitor: "Vreau să devin campioană olimpică şi să câştig medalii de aur." 

Visul său are şanse mari să se realizeze. Recent, Mahiro Takana a fost desemnată ambasador al sportului de karate cu scopul de a promova această disciplină, dar şi pentru a fi inclusă în programul Jocurilor Olimpice din 2020 care se vor desfăşura în Tokyo. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑