Săpunaru, mesaj pentru fanii Stelei înaintea meciului cu Rapid: ”Umplem noi stadionul, dacă nu vin ei!”



020 февраля 2015

 

steaua rapid 2015**VIDEO** Săpunaru, mesaj pentru fanii Stelei înaintea meciului cu Rapid: ”Umplem noi stadionul, dacă nu vin ei!”

Cristian Săpunaru va reveni oficial în tricoul Rapidului la meciul cu Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, 22 februarie, de la ora 20:30.

Mai mulți jucători rapidiști, printre care și Cristi Săpunaru, au acceptat invitația Digi Sport de a filma câteva clipuri ce vor promova Liga 1. La final, internaționalul român, în vârstă de 30 de ani, a acordat un interviu în care a spus că este mulțumit de modul în care s-au integrat fotbaliștii nou-veniți, dar că mai este nevoie de timp pentru omogenizare și că în Ghencea cei care vor îmbrăca tricoul vișiniu vor da maximum.

Săpunaru știe că el este unul dintre liderii echipei, atât în teren, cât și în afară, și tocmai de aceea n-a ratat ocazia de a-i ironiza pe suporterii Stelei, aflați în conflict cu cei din conducere din cauza noii denumiri a echipei.

”Cred că vor veni spectatori pe stadion, este un meci cu Rapid, rivala. Dacă nu vin, treaba lor. Să ne dea nouă biletele, că umplem noi stadionul, dacă ei nu vor să vină.

Până la urmă este un derby, asta este treaba conducerii, ei trebuie să vină să susțină echipa”, a spus Săpunaru la Digi Sport.

Steaua - Rapid, din etapa a 18-a a Ligii 1, care se va juca în Ghencea, programat duminică, 22 februarie, de la ora 20:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Chestionat în privința partidelor disputate împotriva Stelei și care i-au rămas în memorie, Săpunaru a replicat:

”Una frumoasă și alta urâtă. A fost acel 1-0, transformat în 0-3 la masa verde, știți foarte bine ce s-a întâmplat și nu mai vreau să spun mai multe.

Al doilea, a fost acel 5-1, care a fost și va rămâne una dintre cele mai frumoase zile ale mele ca fotbalist”, a spus Săpunaru la Digi Sport.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS. 

></a></strong></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑