Diego Costa este golgheter în Anglia, dar Silva nu se teme înaintea derby-ului: "Îl vom opri!"



020 сентября 2014

**Diego Costa** este golgheter în Anglia, dar Silva nu se teme înaintea derby-ului:

Lider cu maximum de puncte în Premier League după 4 etape, Chelsea joacă duminică primul mare derby al sezonului, cel cu Manchester City.

Londonezii au făcut însă un pas greșit la mijlocul săptămânii, după egalul surprinzător împotriva nemților de la Schalke, scor 1-1 (VIDEO AICI).

Jose Mourinho așteaptă din nou un meci excelent din partea lui Diego Costa. Aflat în mare formă, cu 7 goluri marcate în campionat, fostul vârf al lui Atletico Madrid este un real pericol pentru apărarea lui City, însă colegul său de la echipa națională a Spaniei, David Silva, este convins că jucătorul în vârstă de 25 de ani poate fi anihilat.

"Diego Costa a avut un impact mare la Chelsea. Nu era ușor să se adapteze în Anglia, dar el s-a acomodat aici foarte repede. Cele șapte goluri pe care le-a marcat sunt cea mai importantă dovadă. Noi însă avem o apărarea bună la City și cred că îl putem opri pe Costa în meciul de duminică", a spus Silva.

Mijlocașul lui City va juca și împotriva unui alt adversar de la echipa națională, Cesc Fabregas.

"Am o relație bună cu ambii jucători spanioli de la Chelsea. Voi uita însă de prietenia cu ei, pentru că ne dorim neapărat să câștigăm. Îl cunosc bine pe Fabregas, am fost colegi la echipele de tineret ale Spaniei", a mai afirmat Silva.

În ultimul meci direct, jucat tot pe terenul lui City, în Cupa Angliei, campioana din Premier League a învins-o pe Chelsea cu scorul de 2-0, Costel Pantilimon fiind titular la gazde.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑