Gâlcă cheamă fanii pe stadion: ”Nu înțeleg de ce nu strângem măcar 10.000 de fani acasă. Avem nevoie de ei”



020 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă cheamă fanii pe stadion: ”Nu înțeleg de ce nu strângem măcar 10.000 de fani acasă. Avem nevoie de ei”

Steaua e pe locul 1 în Liga 1, cu 28 de puncte, cele mai multe goluri marcate, 27, și cele mai puține primite, 7, dar cu toate acestea suporterii nu se înghesuie la meciurile de acasă ale echipei roș-albastre. Duminică, 19 octombrie, campioana României a învins-o categoric pe Universitatea Cluj, cu 4-1 (DETALII), dar în tribunele arenei din Ghencea nu se aflau mai mult de 5.000 de fani.

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu înțelege de ce suporterii nu sunt aproape de echipă, dar a făcut un apel la aceștia pentru a se întoarce lângă roș-albaștri: ”Avem nevoie de voi!”.

„Eu am spus că prin jocul echipei, prin rezultatele pe care le avem, vrem să aducem cât mai mulți suporteri la stadion. Vrem să fie alături de noi, avem nevoie de ei, sunt importanți pentru noi.

Totuși, nu știu ce se întâmplă de nu reușim să strângem cel puțin 10.000 de fani la un meci, cel puțin pe Ghencea.

Cum spuneam, avem nevoie de ei. Am demonstrat că avem un joc bun, câștigăm jocurile, sper ca pe viitor să vină la stadion”, a declarat Gâlcă, la conferința de presă de după meciul cu ”șepcile roșii”.

Joi, Steaua joacă acasă, în grupele UEFA Europa League, de la ora 20:00, contra lusitanilor de la Rio Ave. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑