Turneul campioanelor la tenis va demara în curând la Singapore. Cum se pregătesc vedetele



020 октября 2014
Foto: edition.cnn.com

Cele mai bune opt tenismene din lume se pregătesc de ultimul mare turneul WTA - Turneul Campioanelor de la Singapore. Favorita numărul unu a competiţiei este Serena Williams care lupta pentru marele trofeu cu aşa tenismene ca Simona Halep, Maria Şarapova sau Caroline Wozniacki.

Numărul unu mondial şi câştigătoarea de anul trecut a Turneului Campioanelor WTA, Serena Williams este favorita principală şi la ediţia din acest an. Williams şi-a păstrat prima poziţie în topul mondial datorită victoriei din ultimul turneu de Mare Şlem, US Open.

"Este evident că acest turneu este foarte important pentru mine. Îmi place să fiu numărul unu. Îmi place să fiu cea mai bună. Dar, în acelaşi timp, mă bucur şi mai mult că am reuşit să cuceresc un titlu de Mare Şlem. Era să fie foarte enervant dacă nu reuşeam să câştig măcar unul", a spus Williams.

La Turneul Campioanelor, Williams va juca în Grupa Roşie, alături de Eugenie Bouchard, din Canada, Ana Ivanovic, din Serbia, şi românca Simona Halep, care este cotată cu a treia şansă la Singapore.

"Nu contează dacă voi juca cu Williams sau nu. Toate tenismenele de aici sunt foarte puternice şi orice meci va fi greu", a declarat Halep. 

În Grupa Albă vor juca Maria Şarapova, Petra Kvitova, din Cehia, Agnieszka Radwanska, din Polonia şi daneza Caroline Wozniacki, care este cotată la turneul de la Singapore cu ultima şansă.

"Mereu sunt încrezătoare în forţele proprii. Mereu lucrez din greu, pentru că ştiu că uneori vine momentul în care începi să joci bine, să te simţi că eşti cea mai bună pe teren şi îţi dai seama că nu mai poţi pierde meciul", a spus Caroline Wozniacki.

Turneul Campioanelor WTA de la Singapore va începe luni şi se va termina pe 26 octombrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑