Revine căpitanul! Bourceanu face primele antrenamente cu lotul Stelei, după accidentare



020 октября 2014

 

În ultimele zile ale perioadei de transferuri, Steaua reușea trei transferuri: Paul Papp, Raul Rusescu și Alexandru Bourceanu.

Dacă primii doi au intrat deja în angrenajul echipei conduse de Costel Gâlcă, ba chiar au marcat pentru trupa roș-albastră, ultimul trage tare pentru a debuta în acest sezon.

Bourceanu a fost diagnosticat cu tendinită cvadricipitală, iar în ultima lună și jumătate s-a aflat în perioada de recuperare. Mijlocașul împrumutat de la Trabzon se va pregăti pentru prima dată alături de lotul condus de Gâlcă în cursul acestei săptămâni. Antrenorul Stelei a dezvăluit acest lucru în cadrul conferinței de presă de după victoria cu "U Cluj (4-1 DETALII ȘI VIDEO AICI).

Gâlcă a vorbit atât despre Bourceanu, cât și despre situația lui Alex Chipciu. Șeptarul Stelei s-a accidentat la naționala României, în meciul cu Finlanda (DETALII AICI) și a ratat jocul de duminică seara, cu ardelenii:

"Chipciu a mai avut lovituri, dar de data aceasta l-a durut. Am preferat să nu forțăm. Sper să fie apt pentru joi, și el și Varela și Rusescu. Săptămâna aceasta va reintra şi Bourceanu la antrenamente, care e un jucător important pentru noi. Sper să răspundă foarte bine la antrenamentele cu echipa și să îi avem la dispoziție pe toți.", a declarat antrenorul Stelei.

Cu toate că va începe sesiunile de pregătire alături de restul lotului, Bourceanu nu se va afla la nivelul fizic optim pentru meciul de joi cu Rio Ave. Cel mai probabil, mijlocașul va fi apt pentru derby-ul din 31 octombrie cu Dinamo.

4 luni și jumătate au trecut de la ultimul meci jucat de Bourceanu - pe 4 iunie, în amicalul România - Algeria 1-2

3 ani de contract cu Trabzon mai are mijlocașul român, până în vara lui 2017

1,3 milioane de euro a obținut Steaua în urma transferului lui Bourceanu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑