&SONDAJ Iordănescu, lobby pentru Lucescu? ”E nevoie de o personalitate puternică!”



020 октября 2014

**VIDEO&SONDAJ** Iordănescu, lobby pentru Lucescu? ”E nevoie de o personalitate puternică!”

Echipa națională a României nu are deocamdată selecționer, dar sunt mai multe nume propuse pentru a-i succeda lui Victor Pițurcă pe banca tricolorilor. Un nume vehiculat este cel al lui Mircea Lucescu.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a spus că până la finalul acestei săptămâni va oferi numele noului selecționer al României după plecarea lui Victor Pițurcă la Al Ittihad.

Anghel Iordănescu, prezent la consfătuirea antrenorilor, a făcut un portret-robot al nouului selecționer, fără a da nume, dar coordonatele converg către Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Șahtior Donețk. Ce-i drept și fostul selecționer, actualmente Director Tehnic al FRF, se încadrează în acest tablou.

”Avem nevoie de o personalitate puternică, un om cu vastă experiență, obișnuit cu performanța, un om care să aibă puterea deciziei și să reacționeze rapid.

Poate fi și tânăr, de ce nu. Nu sunt adeptul selecționerului interimar. Cel care va fi ales pentru meciul cu Finlanda, trebuie să fie și în restul preliminariilor”, a spus Anghel Iordănescu.

În ultimele zile au apărut și zvonuri privind și posibilitatea instalării unui selecționer-interimar pe banca tricolorilor. Viorel Moldovan, selecționerul naționalei de tineret, nu este de acord însă cu așa ceva.

”Avem nevoie de un selecționer care să-și asume responsabilitatea pe termen lung, nu cred în varianta unui interimat”, a spus Moldovan, completat de Vasile Miriuță:

”Viitorul selecționer trebuie să aibă o experiență de minimum 10 ani de antrenorat.”

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑