Rusescu își caută dreptatea altfel în cazul Mureșan, după decizia Comisiei de Recurs. ”Trebuie să se dea un exemplu!”



 

**VIDEO** Rusescu își caută dreptatea altfel în cazul Mureșan, după decizia Comisiei de Recurs. ”Trebuie să se dea un exemplu!”

Rusescu suferă foarte tare după lovitura primită din partea lui Mureșan, dar nu vrea niciun fel de compensații materiale. În schimb, el și șefii Stelei intenționează să-și facă dreptate, pe altă cale, în acest caz.

Oficialii Stelei au rămas fără replică după ce Comisia de Recurs a FRF a decis anularea pedepsei lui Gabi Mureșan, de 16 etape, după faultul comis asupra lui Raul Rusescu. Mijlocașul celor de la ASA Târgu-Mureș a primit drept de joc chiar în etapa următoare a Ligii 1 și va fi pe teren la meciul cu Petrolul, care se va juca duminică.

De ce a scăpat Gabi Mureșan de suspendare

Președintele executiv al roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, a spus că Rusescu nu vrea bani după această lovitură, dar va lupta pentru a i se face totuși dreptate.

”Eu am vorbit cu Raul și mi-a spus că nu solicită niciun fel de ban. Însă, trebuie să se dea un exemplu, pentru ca oameni de genul celui care a fost agresor în acest caz să nu mai îndrăznească măcar să facă acest gest.

Dacă, totuși, va exista și o compensație materială, atunci aceasta va fi folosită în scop caritabil”, a spus Argăseală.

Mureşan, după ce a scăpat de suspendare: "N-a fost intenţie, n-am vrut să-l lovesc pe Rusescu"

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑