Barcelona A DEVORAT Deportivo La Coruna cu 8-0 în cea de-a 34-a etapă a Primerei Division



Barcelona s-a descătușat după trei înfrângeri consecutive! Formația catalană nu a avut milă de adversar și a învins în deplasare Deportivo La Coruna cu 8-0 în cea de-a 34-a etapă a Primerei Division. Eroul meciului a fost uruguayanul Luis Suarez, care a marcat de patru ori și a dat trei pase decisive.

Barcelona a început excepțional partida cu Deportivo La Coruna și după 24 de minute conducea cu 2-0 grație golurilor marcate de Luis Suarez. Oaspeții s-au dezlănțuit după pauză și au mai înscris de șase ori.

În minutul 47, Ivan Rakitic a majorat scorul la 3-0, iar peste șase minute Luis Suarez a realizat hat-trick-ul. Uruguayanul a marcat al partulea său gol în acest meci în minutul 64.

Barcelona nu s-a oprit aici și a mai înscris de trei ori prin Messi, Bartra și Neymar. Formația blaugrana s-a impus cu 8-0 într-un meci din deplasare în Primera Division pentru a patra oară. Mai mult, Barcelona este singura echipă din La Liga care a reușit această performanță.

Real Madrid a câștigat și ea. Echipa pregătită de Zinedine Zidane a învins Villarrealul pe "Santyago Bernabeu" cu scorul de 3-0. Pentru gazde au marcat Karim Benzema, Lucas Vazquez și Luka Modric.

Atletico Madrid, o altă contracandidată la titlu, s-a impus în deplasare în fața formației Athletic Bilbao cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Fernando Torres la finalul primei reprize.

După această etapă situația în clasament nu s-a schimbat. Barcelona și Atletico, ocupă primele două poziții cu câte 79 de puncte. Real Madrid este pe locul trei, având cu două puncte mai puțin.

Echipele din Madrid vor juca săptămâna viitoare în semifinalele Ligii Campionilor. Real va face deplasarea la Manchester City, în timp ce Atletico se va duela pe teren propriu cu Bayern Munchen.

Partidele vor fi transmise în direct de postul de televiziune Prime.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑