VICTORIE! Liverpool a câştigat derby-ul oraşului cu Everton



Liverpool a câştigat derby-ul oraşului cu Everton! "Cormoranii" au umilit pe teren propriu "caramelele", scor 4-0. 

Liverpool a reuşit să deschidă scorul în derby-ul cu Everon la finalul primei reprize prin Divock Origi, iar Mamadou Sakho a dublat avantajul gazdelor până la pauză.

În minutul 50 oaspeţii au rămas în inferioritate numerică. Ramiro Funes Mori a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Origi.

Liverpool a profitat de superioritatea numerică şi a mai marcat de două ori prin Daniel Sturridge şi Philippe Coutinho.

Liverpool nu a mai pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Everton de 17 ani, iar pe terenul lui Everton ”caramelele” i-au învins ultima dată pe ”cormorani” cu şase în urmă. Atunci, gazdele s-au impus cu 1-0.

Liverpool se află pe locul 7 în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce Everton se află pe poziția a 11-a, având cu 13 puncte mai puţin.

În aceeași etapă, Manchester United rămâne în lupta pentru un loc în Liga Campionilor. ”Diavolii roşii” au învins acasă, pe Crystal Palace, cu 2-0 şi sunt la un punct distanţă de poziţia care asigură participarea în cea mai tare competiţie inter-cluburi, ocupată la moment de Arsenal.

Într-un alt meci, West Ham United s-a impus în faţa formaţiei Watford cu scorul de 3-1 şi a intrat în lupta pentru un loc în cea mai tare competiție inter-cluburi. ”Ciocănarii” sunt pe locul 6, la 3 puncte în urma lui Manchester United.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑