Raheem Sterling, gol la meciul de debut pentru Manchester City, în amicalul cu AS Roma



 

**VIDEO** Raheem Sterling, gol la meciul de debut pentru Manchester City, în amicalul cu AS Roma

Nici nu se putea un debut mai frumos pentru Raheem Sterling (20 de ani), la primul meci în tricoul celor de la Manchester City. Atacantul englez, de origine jamaicană, a avut nevoie de doar trei minute pentru a marca în amicalul cu AS Roma.

Manchester City joacă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, un amical cu AS Roma, în cadrul turneului Internațional Champions Cup, din Australia, primul gol al meciului fiind marcat de fostul jucător al celor de la Liverpool.

Sterling a plecat foarte bine, după ce a evitat o poziție de ofsaid, după o pasă a nigerianului Iheanacho, apoi a intrat în careu și a marcat, deși lângă el se afla și Zuculini, într-o poziție bună de a marca.

La 20 de ani, Raheem Sterling promite să fie unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului englez, iar în această vară a făcut un pas extrem de important, prin transferul la Manchester City.

City a acceptat să plătească 49 milioane lire sterline (68,8 milioane euro) rivalei Liverpool pentru transferul lui Sterling, care a devenit astfel cel mai scump jucător din istoria Premier League.

Echipele de start

Manchester City: Caballero - Sagna, Kompany, Mangala, Clichy - Fernando, Zuculini - Garcia, Silva, Sterling - Iheanacho

AS Roma: De Sanctis - Florenzi, Manolas, Romagnoli, Torosidis - Pjanic, De Rossi, Uçan - Iturbe, Totti, Gervinho

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑