Foști colegi la Barcelona, De Boer și Luis Enrique au fost adversari într-un meci Real - Ajax



021 октября 2014

 

Foști colegi la Barcelona, **De Boer și Luis Enrique** au fost adversari într-un meci Real - Ajax

Barcelona și Ajax promit un meci extrem de interesant pe Camp Nou, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro. Va fi a treia întâlnire directă dintre catalani și olandezi.

Meciul va fi unul special și pentru cei doi antrenori, Luis Enrique și Frank de Boer, care au fost colegi la Barcelona între 1999 și 2003. În sezonul 1995-1996, cei doi au fost însă și adversari în UEFA Champions League. Luis Enrique îmbrăca tricoul lui Real Madrid, iar De Boer, aflat în tricoul lui Ajax, a câștigat cu 1-0.

Anul trecut, cele două echipe au fost adversare în faza grupelor. Pe teren propriu, Barcelona s-a impus cu un categoric 4-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI), după o triplă reușită de Leo Messi. În retur, Ajax a izbutit să învingă la Amsterdam, 2-1 (VIDEO ŞI DETALII AICI), deși a jucat aproape o repriză în 10 oameni, Veltman fiind eliminat în minutul 48.

></p><p>Catalanii s-au calificat fără probleme mai departe, cu 13 puncte, în timp ce Ajax a fost depășită în clasament de <strong>AC Milan</strong> și a ajuns doar în primăvara europeană din UEFA Europa League.</p><p>Barcelona are un bilanț pozitiv împotriva echipelor din Olanda (<em>6 victorii, 6 remize și doar 2 înfrângeri</em>), iar pe teren propriu nu a suferit nicio înfrângere, bifând <em>4 succese și 3 rezultate de egalitate.</em></p><p>Liderul din Primera Division nu concepe să rateze cele trei puncte, mai ales că Ajax nu a reușit să câștige în ultimele 8 jocuri din deplasare în UEFA Champions League. Ultima victorie pe teren străin a fost în urmă cu 3 ani, împotriva lui <strong>Dinamo Zagreb.</strong> În plus, formația din Amsterdam are <em>6 înfrângeri</em> în ultimele 7 partide jucate în Spania.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑