Contra, după ce a dus-o pe Getafe pe locul 10: ”Aceste puncte sunt de aur! Sociedad e o echipă mare”



021 октября 2014

 

**VIDEO** Contra, după ce a dus-o pe Getafe pe locul 10: ”Aceste puncte sunt de aur! Sociedad e o echipă mare”

Cosmin Contra a dus-o pe Getafe de la retrogradare până pe locul 10, câștigând șapte din ultimele nouă puncte în La Liga. Ultima reușită: o victorie in extremis, cu 2-1, în deplasare, pe Anoeta, cu Real Sociedad. Gazdele au deschis scorul în minutul 82, prin Pablo Hervias, dar francezul Karim Yoda, adus de ”Guriță”, a decis meciul, printr-o ”dublă” în minutele 90 și 90+4.

La finalul partidei, la conferința de presă, Cosmin Contra și-a elogiat elevii și a explicat ce tactică a folosit pentru a obține victoria la San Sebastian.

"Aceste trei puncte sunt de aur. Am întâlnit o echipă foarte puternică, dar am pregătit bine acest meci timp de două săptămâni. Am început partida cu Sammir în poziţia de atacant fals, iar el a jucat fooarte bine acest rol. Am avut ocazii de gol, dar şi Sociedad putea deschide scorul. În partea a doua nu am mai jucat aşa de bine şi am primit un gol în finalul meciului. Am avut puterea să întoarcem rezultatul şi marele merit le aparţine jucătorilor", a spus Contra.

În ultimele trei partide, Getafe a câștigat cu Malaga, acasă, a remizat cu Cordoba, tot pe teren propriu, și a învins, în deplasare, la Donostia, cu 2-1. Înaintea acestor trei meciuri, echipa avea doar trei puncte și se afla la retrogradare.

„Real Sociedad este o echipă mare, dar Getafe nu merita să piardă”, a mai spus fostul antrenor al Petrolului, care a nominalizat câțiva jucători care au făcut, în opinia sa, un meci bun: ”Lafita, Baba sau Sammir, care au fost foarte buni”.

Vezi mai jos rezumatul meciului Real Sociedad-Getafe 1-2:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑