Wozniacki a fost dezavantajată și a făcut o criză de nervi! Momentul decisiv al setului 2 cu Sharapova



021 октября 2014

 

**VIDEO** Wozniacki a fost dezavantajată și a făcut o criză de nervi! Momentul decisiv al setului 2 cu Sharapova

Partida dintre Caroline Wozniacki și Maria Sharapova a fost una plină de spectacol, dar și presărată cu momente tensionate.

Cel mai important astfel de moment al setului secund a avut-o în centru pe sportiva din Danemarca. După ce a condus cu 5-3, Wozniacki a pierdut 3 game-uri la rând și s-a aflat la unul singur de cedarea setului secund. La scorul de 6-5 în favoarea Mariei Sharapova, rusoaica a trimis un forehand aproape de linie, iar arbitrul de tușă a indicat minge bună.

Wozniacki nu mai avea la dispoziție niciun challenge, astfel că nu avea cum să mai schimbe decizia. Cu toate acestea, simțind că este dezavantajată, a mers să se certe cu arbitrul din scaun, Eva Asderaki.

Văzând că nu are cum să o convingă pe grecoaică să îi dea dreptate, Caroline a început să lovească fileul cu racheta. Reluările au arătat că mingea Sharapovei a ieșit destul de mult în afara terenului, însă nimic nu a mai putut schimba deznodământul punctului.

CLICK AICI PENTRU DESFĂȘURAREA MECIULUI

Chiar dacă ulterior Wozniacki a reușit să își câștige game-ul și să trimită setul într-un tiebreak, daneza nu a mai fost capabilă să o oprească pe adversara sa, care s-a impus cu 7-5 și a trimis meciul în act decisiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑