Suarez a refuzat-o pe PSG pentru Barcelona! Francezii erau dispuși să-l trimită pe Cavani la Liverpool



021 октября 2014

**Suarez a refuzat-o pe PSG pentru Barcelona!** Francezii erau dispuși să-l trimită pe Cavani la Liverpool

Luis Suarez se pregătește pentru debutul oficial în tricoul Barcelonei, atacantul uruguyan având șanse mari să evolueze în marele derby cu Real Madrid, de la finalul acestei săptămâni.

Cariera uruguayanului putea însă să ia o altă turnură în această vară. Jurnaliștii de la France Football au anunțat că Barcelona nu a fost singura echipă care l-a dorit insistent pe Suarez.

PSG a făcut o ofertă clară catalanilor pentru jucătorul în vârstă de 27 de ani, la puțin timp după incidentul dintre Suarez și Chiellini (DETALII ȘI VIDEO AICI), de la Cupa Mondială din Brazilia, în urma căruia atacantul a fost suspendat nu mai puțin de 4 luni de zile.

Parizienii au mizat pe faptul că Liverpool nu îl va mai păstra pe Suarez, iar Edinson Cavani a fost oferit englezilor ca "monedă de schimb". Numai că mutarea nu s-a făcut, jucătorul preferând să ajungă la Barcelona, acolo unde locuiește familia soției sale.

Până să ajungă la varianta Mario Balotelli, Liverpool a încercat inițial un schimb cu Barcelona, prin care să-l ia pe Alexis Sanchez, însă chilianul a preferat în cele din urmă să rămână în campionatul Angliei, la Arsenal.

81 milioane de euro a costat transferul lui Suarez, de la Liverpool la Barcelona

Real - Barcelona se joacă sâmbătă, 25 octombrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO de la ambele partide vor putea fi urmărite în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑