Nicolae Grigore a debutat în tricoul lui Dinamo! "Aici nu te așteaptă nimeni"



022 февраля 2015

 

**VIDEO** Nicolae Grigore a debutat în tricoul lui Dinamo!

VIDEO Oțelul - Dinamo 0-1. Debutul lui Nicolae Grigore în garnitura dinamovistă a fost de bun augur pentru bucureșteni, care au câștigat la limită la Galați și au început cu dreptul anul 2015 în Liga 1, după o sincopă în Cupa Ligii.

Fostul rapidist a fost lăudat și de căpitanul lui Dinamo la Galați, Marius Niculae, cel care a semnat și golul victoriei "câinilor roșii".

"Mi-a plăcut Nicolae Grigore. A avut o evoluție sigură, ne-a dat siguranță la mijlocul terenului, ceea ce aveam nevoie. Sper să joace la fel de bine și în continuare.", a spus Marius Niculae.

VIDEO Pandurii - Dinamo 2-1. Din cauza unei accidentări ușoare, mijlocașul la închidere a ratat șansa de a debuta în meciul cu Pandurii, din turul semifinalelor Cupei Ligii României, pierdut cu 1-2 de "câini" la Târgu Jiu.

Nicolae Grigore (31 de ani, foto - în dreapta) și-a revenit în zilele ce au urmat, iar antrenorul Mihai Teja l-a titularizat cu Oțelul și l-a ținut pe teren până în minutul 67, când în locul său a intrat Elhamed.

"M-am simțit bine la debutul pentru Dinamo. Era important să câștigăm, fiindcă veneam din pregătiri cu o anumită presiune, pentru că nu reușeam să câștigăm. Era important să câștigăm, pentru moralul nostru, pentru a putea munci în liniște de acum. E mult spus descătușare, dar aveam nevoie de victoria asta. Sperăm ca lucrurile să se așeze.", a declarat Nicolae Grigore, la finalul meciului Oțelul - Dinamo 0-1.

"Azi (n.r. 21 februarie) am fost mulți jucători noi pe teren și e dificil când schimbi atâția fotbaliști. Aveam și o oarecare presiune, fiindcă la Dinamo nu te așteaptă nimeni. Înfrângerile din amicale, plus cea din meciul cu Pandurii apăsau asupra noastră. Ne dorim ca această victorie să fie un început. Știm că nu am făcut un meci extraordinar, dar sunt convins că pe viitor putem arăta un fotbal mult mai bun, fiindcă Dinamo are calitate și aici se muncește bine.", a mai spus mijlocașul transferat în această iarnă la gruparea alb-roșie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑