Barcelona şi Real Madrid vor juca în această seară pe Camp Nou



Foto: travelagenciesbarcelona.com

Toată planeta este în aşteptarea duelului dintre "extratereştri" şi "galactici" în campionatul Spaniei! Cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Barcelona şi Real Madrid vor juca în această seară pe Camp Nou, într-un meci care va decide în mare parte soarta titlului în Spania. Catalanii sunt pe primul loc în Primera Division, având cu un punct mai mult decât madrilenii.

Antrenorul Barcelonei Luis Enrique va solicita jucătorilor săi să fie atenţi în apărare, pentru că Real este periculoasă în atac: "Oricine din jucătorii de atac ai Realului, Bale, Benzema sau Cristiano Ronaldo, sunt fotbalişti care pot decide singuri soarta unui meci. Ei sunt unii dintre cei mai buni jucători din lume. Întotdeauna sunt periculoşi pentru orice adversar.

Barcelona şi Real se vor duela pentru a 170-a oară în campionat. Galacticii au obţinut 71 de victorii, în timp ce Barcelona cu cinci mai puţine. Alte 32 de meciuri între cele două rivale s-au încheiat la egalitate.

Partida dintre Barcelona şi Real Madrid va începe la ora 22.00 şi va fi arbitrată de Antonio Mateu. În meciul tur, care s-a jucat toamna trecută, la Madrid, Real s-a impus cu scorul de 3-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑