Rusescu a fost operat, după accidentarea din meciul cu Oţelul. Cât va lipsi atacantul Stelei



 

**VIDEO** Rusescu a fost operat, după accidentarea din meciul cu Oţelul. Cât va lipsi atacantul Stelei

Fotbal Club Steaua Bucureşti a anunţat pe pagina oficială de Facebook că Raul Rusescu a fost operat cu succes. Atacantul "roş-albaştrilor" a suferit o intervenţie chirurgicală în această dimineaţă, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar "Carol Davila".

Campioana anunţă că operaţia care a constat în reducerea fracturii a fost un real succes şi că perioada de recuperare a jucătorului va fi de aproximativ o lună. Astfel, el va pierde meciurile din următoarele 5 etape din Liga I şi ar putea reveni pentru duelurile cu Botoşani şi CSMS Iaşi. 

Rusescu a suferit, în timpul partidei cu Oţelul Galaţi (1-2), o fractură de os zigomatic şi de maxilar. Sportivul de 26 de ani s-a lovit cap în cap cu Miron de la Oţelul în minutul 89 al partidei, după un duel aproape de centrul terenului.

Atacantul Stelei a renunţat total în acest meci, pentru prima dată, la masca pe care o purta după accidentarea din toamnă, de la Târgu Mureş, când a suferit o fractură a aceluiaşi os zigomatic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑