Bergodi apreciază munca lui Cristi Pustai la Rapid: “Nu am găsit echipa nepregătită”



 

**VIDEO** Bergodi apreciază munca lui Cristi Pustai la Rapid: “Nu am găsit echipa nepregătită”

Rapid nu-și pierde patronul nici dacă retrogradează: „Voi continua să bag bani la echipă indiferent de situație.", a asigurat Valerii Moraru, la Fotbal Club. Cristiano Bergodi nu se gândește însă decât la salvare și dacă reușește asta, e posibil să continue pe banca giuleștenilor. Apreciază munca lui Cristi Pustai, cât acesta a fost antrenor al vișiniilor.

Rapid e pe drumul cel bun cu Cristiano Bergodi și speră să meargă din victorie în victorie alături de omul care i-a adus ultimul trofeu în Giulești. Revenit să scape echipa de la retrogradare, italianul are parte de toată susținerea patronului. Valerii Moraru promite ca nu va părăsi "corabia", indiferent de situație.

“Da, am spus-o de mai multe ori, o repet și astăzi, vom investi chiar dacă retrogradăm. Astăzi se dau salariile, suntem cu salariile la zi.”, a spus Moraru, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Doar viitorul lui Bergodi e incert în Giulești. Chit că își îndeplinește misiunea, italianul nu știe ce face din vară, însă i-a mulțumit lui Pustai pentru cum i-a predat echipa: “Mă gândesc numai să ne salvăm de la retrogradare și după se poate întâmpla orice. E o provocare maximă. Cea mai mare din cariera mea. Nu e ușor, dar nu e imposibil. Nu am găsit rău echipa. Din punct de vedere fizic, nu se poate face mai mult. Nu am găsit echipa nepregătită.”

În etapa a 28-a a Ligii 1, Rapid joacă vineri, de la ora 19:15, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑