Daniel Niculae, dezamăgit de fanii Rapidului: ”Suporterii noștri nu mai sunt ceea ce erau odată!”



 

**VIDEO** Daniel Niculae, dezamăgit de fanii Rapidului: ”Suporterii noștri nu mai sunt ceea ce erau odată!”

Scandalul dintre fanii Rapidului a consemnat un nou eveniment la începutul acesteui săptămâniSuporterii de la tribuna a II-a, T2, și-au exprimat punctul de vedere în legătură cu cele întâmplate la baza de antrenament a giuleștenilor.

Războiul care s-a iscat în interiorul galeriei giuleștene a fost comentat și de către unul dintre cei mai iubiți jucători de la Rapid, din ultimii 20 de ani, este vorba despre Daniel Niculae.

Fostul atacant al alb-vișiniilor a rămas complet dezamăgit de incidentele care au avut loc luni seară la Pro Rapid.

”La Rapid se întâmplă, din păcate, lucruri ciudate, care nu-și aveau rostul. Suporterii nu mai sunt ceea ce erau odată. Am preluat și noi exemplele negative de la celelate cluburi de afară și de la noi. Pentru că lucrurile care s-au întâmplat recent la Rapid s-au întâmplat și la Steaua și la Dinamo și la Craiova.

Din păcate, cam acolo suntem. Nu mai suntem cum eram înainte”, a spus Niculae.

Internaționalul, în vârstă de 32 de ani, spune că din cauza acestor lupte dintre fani, precum și a managementului precar la nivel de conducere au de suferit și ceilalți suporteri ai echipei, care nu știu ce înseamnă violența.

”Din cauza acestor probleme, foarte mulți suporteri nu mai vin. Am rămas din ce în ce mai puțini. Rapid, care avea cea mai mare medie de spectatori acasa din România, a ajuns să nu mai aibă public.

Și asta se întâmplă și din cauza condițiilor de la stadion, dar și din cauza acestor incidente care au tot apărut în ultimii ani și care nu-și au rostul și care trebuie rezolvate bărbătește.

între cei direct implicați. Bărbătește, nu înseamnă cu pistolul, cuțitul sau mai știu eu ce, ci față în față”, a conchis Daniel Niculae la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑