Irina Begu o întâlnește pe Bouchard, locul 7 WTA. "Canadianca e vulnerabilă și va avea probleme"



 

**VIDEO** Irina Begu o întâlnește pe Bouchard, locul 7 WTA.

Irina Begu a reușit o săptămână de vis la Melbourne. Jucătoarea clasată pe locul 42 în ierarhia WTA a ajuns în optimile de finală la Australian Open după un parcurs excepțional - victorii în fața numărului 9 mondial, Angelique Kerber în primul tur, apoi în fața Carinei Witthoeft.

În faza următoare, Begu (24 de ani) va juca împotriva favoritei numărul 7, Eugenie Bouchard, iar antrenorul ei, Adrian Cruciat, consideră că jucătoarea din Canada este una accesibilă pentru Irina.

"Să nu-i cedeze teren, să încerce să pună presiune, să preia initiațiva cât mai repede, pentru că Bouchard este destul de vulnerabilă în defensivă și își utilizează partea de atac.", sunt indicațiile tehnicianului pentru Irina Begu. I-a trasat deja strategia

Canadianca a recunoscut că nu cunoaște stilul româncei, dar speră să își pună la punct un plan de atac.

"Consider că am o șansă foarte bună, am cu ce să o bat. Important e să-mi fac jocul meu, să încerc eu să conduc jocul cât mai mult. În primul rând, îmi doresc să servesc cât mai bine, să am un procentaj cât mai ridicat și consider că și serviciul va fi o armă foarte importantă în acest meci.", a declarat Irina Begu joi, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"A ajuns până în această fază, cu încrederea pe care a acumulat-o, îi va pune probleme canadiencei. Să nu-i cedeze teren, să încerce să pună presiune, să preia initiațiva cât mai repede, pentru că Bouchard este destul de vulnerabilă în defensivă și își utilizează partea de atac. Irina are cu ce să o deranjeze pe Bouchard. Ca stil, mi se pare mai accesibilă pentru Irina decât să zic alte jucătoare din top precum Simona sau Serena sau Sharapova.", a spus și Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu.

Avantajul Irinei Begu în fața favoritei numărul 7 poate fi și faptul că reprezintă o necunoscută pentru jucătoarea din Canada. Begu și Bouchard sunt la primul duel direct.

"Nu o cunosc mai deloc pe Irina Begu, nici măcar nu am știut că ea a câștigat. O să discut cu antrenorul meu, să mă consult cu el, dar o să mă mai antrenez înainte.", a spus și Eugenie Bouchard.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑