Roma renunţă la Scudetto, după un nou egal: 'Trebuie să ne apărăm locul 2'



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Roma renunţă la Scudetto, după un nou egal: 'Trebuie să ne apărăm locul 2'

AS Roma a făcut un nou pas greşit în Serie A şi se îndepărtează tot mai mult de liderul Juventus, care are acum un avans de 9 puncte în faţa giallorossilor.

Echipa pregătită de Rudi Garcia a obţinut doar o remiză, scor 1-1, pe terenul Veronei şi a ajuns astfel la şase egaluri în ultimele şapte partide de campionat. În aceste condiţii, oficialii grupării din capitala Italiei au renunţat la visul de a câştiga titlul la finalul sezonului.

"Să vorbesc despre Scudetto ar însemna să râd de mine şi de lumea care mă ascultă", a declarat directorul sportiv al Romei, Walter Sabatini, la finalul meciului de la Verona.

În etapa viitoare, Roma va juca pe teren propriu chiar cu Juventus, dar Sabatini crede că nu se poate vorbi de un duel direct pentru titlu.

"Meciul cu Juve nu-l vom trăi ca pe unul direct pentru vârful clasamentului. Vrem să câştigăm, dar Roma trebuie să stea departe de discuţiile despre Scudetto. Trebuie să ne gândim să ne apărăm locul 2, ceea ce este un lucru dificil", a explicat oficialul vicecampioanei Italiei.

AS Roma ocupă locul 2 în Serie A, însă poziţia îi este ameninţată de Napoli, care s-ar putea apropia la doar 3 puncte de giallorossi, în cazul unui succes în meciul de luni cu Sassuolo, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 20:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑