Duelul declaraţiilor între Cătălin Moroşanu şi Pavel Juravliov. "Am să-l bat, muşc din el"



 

Românul Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", şi ucraineanul Pavel Juravliov s-au întâlnit ultima dată în ring în martie 2013, în Croaţia. În acel meci, Juravliov a câştigat la puncte. La exact un an, Moroşanu şi Juravliov s-au întâlnit din nou. Cei doi au fost invitaţii de onoare la Gala KOK World Grand Prix, de la Sala Polivalentă şi au vorbit despre o nouă luptă directă care va avea loc chiar la Chişinău.

"Va fi o luptă pe viaţă şi pe moarte. Îl prind şi... Chiar îmi doresc mult revanşa în faţa lui Juravliov. Meciul anterior a fost foarte strâns. Putea să fie dat şi extra round. Acum chiar vreau să demonstrez că pot să-l bat. Şi am să-l bat. Vă garantez. Muşc din el", a spus kickboxerul Cătălin Moroşanu.

"Moroşanu este mereu sigur de victorie. A fost sigur de victorie şi înaintea luptei de la Zagreb şi oricum am învins eu. Bine că această luptă a fost anunţată din timp. Am suficient timp ca să mă pregătesc. Dacă am să fiu pregătit sută la sută, Moroşanu nu are nicio şansă", susţine ucraineanul Pavel Juravliov.

Lupta dintre Cătălin Moroşanu şi Pavel Juravliov va avea loc în luna septembrie, în cadrul unei noi Gale KOK de la Chişinău. Acesta va fi primul meci organizat în Moldova după reguli K-1, la care vor participa kickboxeri de talie mondială din categoria grea.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑