Pariul câștigător! Jeremy Mathieu a marcat ultimele sale două goluri în La Liga în fața Realului



 

**VIDEO** Pariul câștigător! Jeremy Mathieu a marcat ultimele sale două goluri în La Liga în fața Realului

VIDEO Barcelona - Real 2-1. La 30 de ani, Jeremy Mathieu a primit o șansă la care probabil nu se mai aștepta. Fundașul francez a fost transferat de Barcelona de la Valencia, catalanii plătind 20 de milioane de euro în schimbul apărătorului.

Titularizat de Luis Enrique în centrul defensivei, Mathieu s-a achitat în general bine de sarcinile defensive, însă a avut o apariție surpriză și în ofensivă, la care nu s-au așteptat jucătorii lui Ancelotti.

În minutul 19, Leo Messi a bătut foarte bine o lovitură liberă, iar Mathieu l-a învins pe Casillas printr-o lovitură de cap, după ce a reluat fără marcaj din careul advers. A fost primul gol reușit de acesta în La Liga, în tricoul Barcelonei, el bifând până acum 20 de meciuri, dintre care 18 din postura de titular.

VIDEO Elche - Barcelona 0-4. Jeremy Mathieu a înscris primul gol la Barcelona la începutul anului, în disputa cu Elche, din Cupa Spaniei, el reușind atunci să deschidă scorul pentru catalani, în minutul 20.

></p><p><a href=VIDEO Real - Valencia 2-2. Mathieu are amintiri plăcute din meciurile cu Real Madrid. Francezul a înscris ultimul gol în La Liga tot împotriva echipei lui Ancelotti, pe vremea când îmbrăca tricoul Valenciei.

În etapa a 36-a a sezonului trecut, Valencia a scos-o practic pe Real din lupta pentru titlu, după un 2-2 surprinzător pe Santiago Bernabeu. Atunci, Mathieu a deschis scorul pentru oaspeți, după un assist oferit de Dani Parejo.

15 milioane de euro este cota de piață a lui Mathieu, conform transfermarkt.de 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑