Miliardarul american Tony Ressler a achiziţionat echipa din NBA, Atlanta Hawks



foto: bleacherreport.com

Formaţia din Liga Nord-Americană de baschet, Atlanta Hawks a fost vândută miliardarului american Tony Ressler. Noii proprietari au anunţat că nu intenţionează să mute echipa în alt oraş. Atlanta Hawks joacă în prezent în play-off-ul din NBA.

Echipa de baschet Atlanta Hawks, pusă în vânzare în septembrie 2014, va fi cumpărată de un consorțiu condus de miliardarul american Tony Ressler. Presa americană scrie că echipa va fi achiziţionată cu 850 milioane dolari.

Ressler, care a făcut avere din operațiuni imobiliare, conduce un fond de investiții și deține o parte din echipa profesionistă de baseball Milwaukee Brewers. Cu o avere estimată la 1,4 miliarde dolari, el a încercat să achiziționeze în 2014 formația Los Angeles Clippers. Consorțiul condus de Ressler s-a angajat să nu mute echipa în alt oraș.

Hawks are în palmares un singur titlu în NBA, în 1958. Echipa din Atlanta a terminat actualul sezon regulat pe primul loc în Conferința de Est, cu un record al formaţiei de 60 de victorii.

În play-off, Atlanta Hawks conduce Brooklyn Nets cu scorul de 2-0 şi mai are nevoie de două victorii pentru a se califica în faza următoare. În cel de-al doilea meci, Atlanta Hawks s-a impus cu scorul de 96-91.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑