Naţionala Moldovei de rugby s-a distrat în partida de la Chişinău cu Suedia



Foto: noi.md

"Haiducii" s-au impus categoric în faţa nordicilor cu scorul de 57-8 în meciul din Cupa Europei pe Naţiuni, ediţia 2014-2016. Suedezii au reuşit primul eseu al meciului, însă naţionala antrenată de Sergiu Moţoc s-a dezlănţuit imediat şi nu a lăsat nicio şansă adversarului.

Cei mai buni jucători ai meciului au fost Oleg Prepeliţă şi Andrei Romanov, care au reuşit câte trei eseuri pentru reprezentativa Moldovei. Câte un eseu au înscris Mihai Artîc, Gheorghe Voloşciuc şi Gheorghe Gajion. Încă şase transformări a reuşit Mihai Golubenco.

 "Totul s-a întâmplat datorită efortului întregii echipe. A fost un meci nu chiar atât de uşor, cum m-am aşteptat. De la început au demonstrat că au tărie de caracter şi sunte adevăraţi rugbyşti. Repriza a doua a fost una mai bună pentrun noi", a spus Andrei Romanov.

Unul dintre cei mai buni rugbyşti moldoveni, Vadim Cobâlaş s-a accidentat în prima repriză, fiind scos de pe teren cu ajutorul coechipierilor.

Moldova a reuşit nouă eseuri şi a acumulat încă cinci puncte în grupa 1B. Haiducii au 15 de puncte din tot atâtea posibile şi încheie anul pe primul loc în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni.

"E prea de vreme să ne gândim la calificare. Oricum mergem cu paşi mici, dar siguri spre această performanţă", a comentat jucătorul Oleg Prepeliţă.

Moldova va juca următorul meci la sfârşitul lunii februarie, în deplasare, cu Olanda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 7 Basarabia Рamânt Românesc 23 ноября 2014 | 14:20 Bravo, Moldova. Sezonul asta trebuie sa devina unul istoric pentru echipa noastra. Asteptam calificarea multasteptata. Bafta!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑