Spectacol pe 4 roti la Varzaresti. Dornicii de adrenalina si-au dat intalnire la ultima editie a campionatului national de Jeep Trial Cross - VIDEO




Adrenalina, senzatii tari, curbe periculoase si trasee complicate, la ultima editie a campionatului national de Jeep Trial Cross. 15 echipaje au dat totul ca sa impresioneze pe ultima suta de metri. In acest an campionatul de Jeep Trial Cross - off road, a avut parte de 6 etape.

 

Dornicii de adrenalina si-au dat astazi intalnire la Varzaresti, pe un traseu deteriorat, plin de denivelari, urcusuri, coborasuri si obstacole. Motoarele masinilor au fost turate la maximum la ultima editie a campionatului de Jeep Trial. Cei 15 piloti au concurat la 3 clase traditionale: de pana la 2500 centimetri cubi, pana la 3500 si peste 3500 centimetri cubi. 


In aceasta etapa au lipsit gropile cu noroi, in schimb pilotii au avut de coborat pante periculoase. Chiar si asa nu le-a fost deloc mila de bolizii lor.


Valeriu VIERU, PILOT “ Pentru asta a si fost pregatita pentru asa drumuri cat mai rele, cat mai multe obstacole. Daca incerci prima data nu mai poti da inapoi, de aicea se incepe, asta-i adrenalina. ”

 
Alexei GURSCHI, PILOT: “ Sunt absolut indragostit, este universal, este doar rasaritul acestui gen de sport la noi in Moldova, avem un potential foarte mare. ”

 
Au fost si mici incidente, iar 3 masini s-au rasturnat. Imediat insa bolizii au fost pusi din nou pe roti si cursa a continuat.  


“ Oricarui barbat ii plac motoarele, autoturismele ii plac sporturile extreme. Eram rezervat la inceput pentru ca era ceata, dar timpul a tinut cu noi si avem parte de spectacol. Vrem sa vedem show nu altceva. ”

 
Campionatul Jeep Trial Cross de la Varzaresti a fost ultima etapa din acest an. Campionul la aceasta disciplina de off road va fi desemnat in luna decembrie la Gala Campionilor Autosporturilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑