Bumba are ofertă de un milion de euro, dar vrea să ducă ASA în cupele europene



 

**VIDEO** Bumba are ofertă de un milion de euro, dar vrea să ducă ASA în cupele europene

Claudiu Bumba a dezvăluit cum a fost să intre în acelaşi vestiar cu Francesco Totti. "Este un adevarat lider", a povestit jucătorul de 21 de ani, care a petrecut un sezon la Roma. Bumba este una din revelaţiile Ligii I, iar cei de la Târgu Mureş recunosc că au oferte pentru el.

În perioada petrecută în Italia, Bumba a fost impresionat cel mai mult de simbolul giallorossilor, Francesco Totti.

"E foarte modest, foarte simplu. Zâmbeşte cu toată lumea, e un tip foarte sociabil. Nu pot spune în cuvinte ce înseamnă Totti.

Am auzit şi eu că de zeci de ani nu a ieşit în centrul Romei să viziteze ceva, pentru că e asaltat de fani. Când intră pe teren, e aplaudat şi când greşeşte, e foarte mare acolo", a declarat tânărul internaţional român.

Prestaţiile lui Bumba în acest start de retur au făcut din jucătorul celor de la ASA una dintre cele mai interesante ţinte pentru perioada de transferuri. De altfel, preşedintele grupării din Tg. Mureş, Narcis Răducan, a dezvăluit că există deja o ofertă de aproximativ un milion de euro, de la o echipă din Rusia.

Până la o nouă experienţă în străinătate, Bumba se gândeşte la o calificare în cupele europene alături de ASA, echipă care ocupă locul 2 în Liga I.

"Clar că am fost dezamăgit că nu am rămas la Roma. Ştiam că o să mă întorc la Tg. Mureş, care era în liga a doua atunci şi asta era dezamăgirea atunci. dar apoi au venit toate - promovarea în Liga I, parcursul foarte bun şi poate se termină cu Europa League", a spus Claudiu Bumba.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑