EXCLUSIV Nu din cauza siglei nu vin fanii la stadion: “Steaua e o echipă de pluton, nu are valoare!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Nu din cauza siglei nu vin fanii la stadion: “Steaua e o echipă de pluton, nu are valoare!”

Steaua a reușit prima victorie concludentă, ca scor, din retur, abia după șase etape, 4-1 cu Viitorul, dar continuă să nu aducă la stadion suporterii. S-a vorbit despre faptul că scandalul siglei și a însemnelor echipei i-a îndepărtat pe fani, dar există și alte păreri legate de această situație. Una dintre ele este aceea că Steaua nu mai are valoare.

Într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu s-a ferit să declare: “Steaua nu mai are valoare de când a pierdut jucătorii. Pe suporteri îi doare în pălărie de culori, îi doare în suflet de valoare, de jocul Stelei. Pentru că una era când îi aveai pe Szukala, pe Sânmărtean, Keșeru, era o altă echipă... pe Chiricheș, pe Gardoș, era o echipă de-ți era mai mare dragul, de fugeai mai repede la stadion, să-i vezi...

Acum pe cine să vezi? Că în afară de Prepeliță și încă vreo doi trei, pe cine să vezi? Ăla micuțul, luat de la Chiajna, Popa... mai ai vreunul?”

În ciuda acestei lipse de valoare despre care vorbește, Dragomir crede că Steaua nu va avea probleme să câștige campionatul: “Ușor, în joc de glezne.” Cât despre calificarea în Champions League... “Vedeți-vă de treabă. Nu numai în Champions League, și în Europa League, de râsul lumii suntem. Păi ce, noi avem echipe puternice? Chiar dacă fac transferuri bune, nu e timp să-și facă echipă.”

Dragomir susține că are informații că la finaluls ezonului Steaua va schimba antrenorul: “Chiar dacă îl curăță pe Gâlcă, din ce am înțeles eu, din vară se despart... Eu nu l-aș da afară, nu cred că e vinovat, asta e valoarea echipei. Nu au valori, e o echipă de pluton. Eu în locul lui Gâlcă n-aș mai sta din vară, că din vară începe dezastrul.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑