Continuă surprizele la Stuttgart. Kvitova a fost eliminată încă din optimi



 

**VIDEO** Continuă surprizele la Stuttgart. Kvitova a fost eliminată încă din optimi

Surprizele vin pe bandă rulantă la Stuttgart, după ce Agnieszka Radwanska şi Ana Ivanovic au părăsit competiţia încă din primul tur. Cu Madison Brengle, Petra Kvitova, a treia favorită, şi-a pierdut o dată serviciul în primul set, şi a fost suficent să cedeze actul cu 3-6.

În actul secund, Brengle, locul 43 WTA, a mai făcut un break, dar, la 5-4, nu a închis partida pe propriul serviciu. A făcut-o însă în tie-break, unde americanca a servit perfect şi s-a impus cu 7-2.

În sferturi, Brengle o va întâlni pe Caroline Garcia din Franţa. Jucătoarea din Hexagon a trecut în două seturi de reprezentanta gazdelor, Carina Witthoeft. Garcia a câştigat primul set la tie break, iar în cel secund şi-a dominat adversara - după ce a reuşit trei breakuri şi s-a impus cu 6-2.

Favorita numărul 4 a competiţiei, Caroline Wozniacki a avut emoţii doar în startul disputei cu Lucie Safarova. Jucătoarea din Cehia a condus cu 4-3, însă Wozniacki a împins setul în tie-break, unde a câştigat la 5. Daneza a jucat mult mai bine în actul secund, pe care l-a încheiat cu 6-1.

În ultimul meci al zilei, Carla Suarez Navarro a învins-o pe Belinda Bencic, în două seturi, 6-4, 7-6, după o partidă care a durat puţin peste două ore.

Partida dintre Simona Halep şi Sara Errani, care se va desfăşura vineri, de la ora 15:00, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3 şi va fi în format LIVE VIDEO&TEXT pe site-ul digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑