Zlatan s-a împăcat cu francezii la sărbătoarea titlului. A promis: "Nu e al meu încă, dar se va întâmpla"



**VIDEO** Zlatan s-a împăcat cu francezii la sărbătoarea titlului. A promis:

VIDEO PSG - Reims 3-2. Parizienii și-au primit medaliile de campioni ai Franței în cadrul unei ceremonii fastuoase, cu lasere și focuri de artificii. Un moment foarte interesant al sărbătorii gazdelor a fost cel în care golgheterul Zlatan Ibrahimovic a luat cuvântul.

Internaționalul suedez a ținut să-și manifeste încă o dată regretul față de incidentul petrecut la finalul partidei cu Bordeaux (2-3), când a vorbit urât despre Franța, fapt ce i-a atras o suspendare drastică din partea Federației. Dar atacantul de 33 de ani a ținut să își ceară scuze pentru acel moment și a strigat "Vive la France!" (n.r. "Trăiască Franța!") la microfon.

Mai mult, Zlatan a vorbit și despre recordul de goluri deținut la PSG de Pedro Pauleta, pe care excentricul vârf de atac vrea să-l depășească în curând: "Recordul nu îmi aparține încă, dar asta se va întâmpla în curând!". Este un semn că Zlatan va fi la Paris și sezonul viitor.

În acest moment, Ibrahimovic are trei goluri de recuperat până la borna stabilită de portughezul Pauleta între 2003 și 2008. Lusitanul are 109 de goluri marcate la PSG, în 211 partide. Zlatan a marcat cele 106 goluri pentru parizieni în doar 125 de meciuri, un bilanț impresionant. În acest sezon, starul suedez a înscris de 19 ori în campionatul Franței.

După titlul și Cupa Ligii cucerite în ultima lună, PSG poate completa tripla sâmbăta viitoare, când va juca împotriva lui Auxerre pentru trofeul Cupei Franței.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑