De Amorim nu refuză Steaua, dar spune ce l-a nemulțumit la negocieri. Termen-limită pentru perfectarea transferurilor



**VIDEO** De Amorim nu refuză Steaua, dar spune ce l-a nemulțumit la negocieri. Termen-limită pentru perfectarea transferurilor

VIDEO Astra - Inverness 0-0. Mijlocașul dorit de Steaua, William de Amorim (23 de ani), a jucat toate cele 90 de minute ale returului cu scoțienii. La finalul partidei de la Giurgiu, brazilianul a recunoscut negocierile cu roș-albaștrii și a lăsat de înțeles că acestea nu s-au încheiat.

Oficialii Stelei au început asaltul final asupra achiziționării lui Denis Alibec și a lui William de Amorim. Roș-albaștrii au așteptat să treacă meciul Astrei cu Inverness pentru a continua negocierile cu cei doi jucători, după ce șefii giurgiuvenilor au fost de acord cu suma finală propusă de bucureșteni, 1.700.000 de euro.

După prima rundă de negocieri, ambii jucători au fost nemulțumiți de oferte.

”Încă sunt la Astra, am contract aici. Eu nu vreau să comentez prea mult. Acum sunt la Astra. Nu am nimic cu Steaua. Nu ştiu ce să spun. N-am refuzat, Champions League ar fi mai bine. Nu cred că sunt un fotbalist scump. Cred că merit un salariu bun”, a spus De Amorim, vizibil încurcat, la finalul meciului care a consfințit calificarea Astrei în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.

Nici Alibec nu a fost mulțumit de oferta financiară, dar surse apropiate clubului din Giurgiu susțin că sunt șanse considerabile ca până la urmă cele două părți să se înțeleagă.

"Cu Astra m-am înțeles, dar Alibec a zis că vrea 100.000 (n.r. euro) la semnătură, el avea la Astra 10.000, vrea 15.000. Vrea contract pe trei ani și mai costă și el încă 600.000-700.000 de euro. Dacă îi faci socoteala pe trei ani, cu taxe cu tot, ajungi la 2,3 milioane de euro. Și rămâne liber după aia. Și la Becali nu se poate să rămâi jucător liber! La Becali semnezi pe 5 ani, că eu d-aia îl iau, nu-l iau că am nevoie mare de Alibec.

Eu vreau să-l vopsesc și îl dau cu 4-5 milioane, că asta fac, bani din fotbal. Și De Amorim tot la fel, să-l iau, să-l vopsesc, să iau 5-6 milioane pe el. Așa știu eu să fac, nu mă pricep bine la fotbal, dar atât cât mă pricep, asta fac. Îi iau cu 500.000 și îi dau cu 6 milioane. Vreau să creez o prăpastie! Să nu ne mai intereseze campionatul intern, să ne distrăm așa, să fie un fel de antrenament pentru noi", a spus Gigi Becali, înaintea returului dintre Steaua și Trencin.

Dacă cei doi fotbaliști nu vor accepta oferta Stelei până la finalul acestei săptămâni, atunci oficialii campioanei vor renunța definitiv la această pistă și se va reorienta spre alți jucători.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑