Real Madrid - Man. City 4-1. Trupa lui Benitez câştigă turneul australian din International Champions Cup



**Real Madrid - Man. City 4-1.** Trupa lui Benitez câştigă turneul australian din International Champions Cup

Real Madrid a învins-o pe Manchester City în ultimul meci disputat în Australia, la International Champions Cup, scor 4-1.

Benzema a deschis scorul la Melbourne, în minutul 21. Atacantul francez a reluat în plasă cu un voleu spectaculos centrarea lui Bale. Patru minute mai târziu, scos din ofsaid de Kolarov, Cristiano Ronaldo a dus scorul la 2-0, cu toată opoziţia lui Hart (25).

Pepe a majorat diferenţa în minutul 44. Fundaşul central a înscris cu o lovitură de cap, după cornerul executat perfect de Isco. La ultima fază din prima repriză, Manchester City a revenit în joc. Arbitrul japonez Hiroyuki Kimura a dictat eronat penalty, la o fază la care Sergio Ramos a jucat mingea cu mâna în afara careului, după ce Sterling făcuse şi el henţ. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Yaya Toure (45+3).

Revenit după împrumutul la Villarreal, Denis Cheryshev a stabilit scorul final din centrarea lui Isco, în minutul 73.

Cu 4 puncte din două meciuri, Real Madrid a câştigat turneul australian din International Champions Cup. Echipa lui Rafa Benitez va continua competiţia în China. Luni şi joi, la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1, vicecampioana Spaniei va evolua împotriva lui Inter Milano, respectiv AC Milan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑