Speranțele rapidiștilor se leagă de Dinu Gheorghe: "Să vină și să aducă jucători"



 

Rapid este pe marginea prăpastiei după o nouă înfrângere în Liga 1. Clubul din Giulești nu a mai câștigat niciun meci de mai bine de două luni, iar de atunci a disputat 10 partide.

După duelul pierdut luni seara, pe terenul lui CSU Craiova (0-2 DETALII ȘI VIDEO AICI), trupa lui Marian Rada a rămas pe penultimul loc și are cu 5 puncte mai puțin decât ocupanta ultimei poziții care asigură prezența în sezonul viitor al Ligii 1.

Jucătorii își pun speranțele în revenirea lui Dinu Gheorghe la conducerea Rapidului:

"Suntem datori să ne luptăm până la final, să nu cedăm și vom vedea ce se va întâmpla până la final. Sper ca odată cu venirea lui Dinu Gheorghe să se rezolve multe probleme, să vină jucători care ne pot ajuta cu adevărat și din retur să vedem o altă echipă.", a declarat Mircea Bornescu.

Portarul giuleștenilor explică trăirile formației, care în ultimele două decenii nu a fost obișnuită cu astfel de rezultate: "Din moment ce nu câștigăm, există o frustrare, o teamă la fiecare jucător de a nu greși. Luptăm până la final, vrem să ieșim din această pasă proastă."

Bornescu a evoluat pentru Universitatea Craiova între 2005 și 2009, însă în prezent nu are parte de cel mai bun tratament în Bănie. Întrebat dacă se mai simte iubit la Craiova, "Pepe" s-a limitat să spună: "Suporterii adevărați nu mă înjură"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑