Steaua nu se va putea baza contra lui Aalborg pe doi dintre cei mai buni jucători din Europa League



 

**VIDEO** Steaua nu se va putea baza contra lui Aalborg pe doi dintre cei mai buni jucători din Europa League

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, are probleme de lot înaintea partidei din Danemarca. Tehnicianul campionilor nu s-a decis încă asupra formulei de start, dar cert este că nu se va putea baza pe doi dintre cei mai buni jucători ai echipei din actualul sezon al UEFA Europa League.

Steaua se află în fața unui meci extrem de important joi seară. Cu o victorie în Danemarca, contra celor de la Aalborg, roș-albaștrii își vor asigura calificarea în primăvara Europa League.

Partida Aalborg - Steaua, programată joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate, în timp real, pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Costel Gâlcă, antrenorul campionilor, știe că partida din Danemarca nu va fi deloc una simplă din cel puțin două motive. Cei de la Aalborg își doresc foarte mult să-și ia revanșa după corecția de la București - Steaua s-a impus cu 6-0 (DETALII AICI și VIDEO) -, iar în al doilea rând, trupa din Ghencea nu va putea alinia cea mai bună formulă posibilă, din diverse motive.

><br><br>Într-un clasament al aportului steliștilor în actualul sezon al Europa League, realizat pe baza datelor de la In Stat, în care portarul Arlauskis n-a fost inclus, pe primul loc apare Claudiu Keșeru, urmat de Raul Rusescu și d Alexandru Chipciu.<br><br>Sânmărtean, unul dintre fotbaliștii determinați ai Stelei, ocupă abia locul 5, cu unul mai sus față de Tănase. În schimb, ultimul loc este al lui Adi Popa, singurul mijlocaș interpus între fundașii Latovlevici, Szukala și Varela.</p><p>De menționat este și faptul că ocupanții locurilor doi și patru, Rusescu și Prepeliță, nu vor putea evolua contra nordicilor, primul din cauza accidentării, iar al doilea pentru că este suspendat.</p><p><strong><span><span><span style=Echipa probabilă a STELEI

Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, L. Filip – Bourceanu, Sănmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă 

Clasamentul Grupei J

></p><p><strong>Etapa a 5-a (27 noiembrie):</strong> Aalborg - <span><strong>Steaua</strong></span>, Dinamo Kiev - Rio Ave</p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑