Boxerul David Haye şi-a anunţat revenirea în ring. Cu cine va lupta anul viitor



foto:  thesun.co.uk

Veste bună pentru amatorii boxului! Britanicul David Haye şi-a anunţat revenirea în ring după o pauză de trei ani. Pugilistul a făcut public numele următorului adversar cu care va lupta anul viitor.

David Haye, în vârstă de 35 ani, care şi-a pierdut centura WBA în faţa ucraineanului Vladimir Kliciko acum patru ani, va lupta împotriva australianului Mark de Mori pe 16 ianuarie la Londra.

Boxerul, în vârstă 33 ani, locuieşte în Croaţia şi are în palmares 30 victorii, dintre care 26 le-a obţinut prin knock-out. De Mori a suferit o singură înfrângere în carieră, iar în prezent ocupă locul 10 în ierarhia stabilită de Asociaţia Mondială de Box.

"El nu a fost învins în ultimii unsprezece ani. Din cele 30 de victorii 26 le-a obţinut prin knock-out. Nu poţi să nu atragi atenţia la boxeri care au un astfel de palmares. Ei pot da lovitura în orice moment. De Mori a demonstrat că are lovituri puternice mai ales cu braţul stâng. Mă voi strădui să fac tot posibilul pentru a termina lupta nevătămat", a spus boxerul David Haye.

Haye şi-a planificat şi o luptă cu Anthony Joshua, un pugilist la fel originar din Marea Britanie.

La momentul retragerii, Haye avea de 26 victorii şi două înfrângeri. Ultimul său meci, el la disputat în iulie 2012, când l-a învins pe Dereck Chisora prin knock-out tehnic în repriza a cincea.

David Haye a decis să se retragă în 2013 după o accidentare la umăr. Din cauza acesteia el a anulat lupta cu Manuel Charr şi de două ori a amânat duelul cu Tyson Furry.

Presa internaţională a scris că Haye a revenit pentru a se revanşa în faţa lui Kliciko. George Foreman, fost campion mondial la box, a declarat anterior că Haye e singurul boxer care îl poate bate pe Vladimir Kliciko, neînvins în ultimii 11 ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑