Impas în negocieri! Dani Alves poate pleca de la Barcelona după finala Ligii Campionilor



foto: thehardtackle.com

Dani Alves a recunoscut că este ca şi plecat de la Barcelona! Brazilianul nu poate ajunge la un acord cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului şi va anunţa următoarea destinaţie după finala Ligii Campionilor.

Contractul lui Dani Alves cu FC Barcelona expiră în această vară, iar fundaşul brazilian a declarat că este foarte aproape să părăsească gruparea blaugrana. Alves a afirmat că încă nu a luat nicio decizie cu privire la viitorul său. El a explicat că vrea să joace finala Ligii Campionilor, după care va lua decizia unde îşi va continua carieră. El a infirmat zvonurile precum că este ca şi transferat la Paris Saint-Germain.

"Am spus mereu că vreau să rămân la Barcelona şi cred că acest lucru se mai poate întâmpla, însă nu cu orice preț. Nu vorbesc despre bani, dar nu voi putea rămâne în aceste condiţii. Mă aştept la respect, lucru de care are parte orice jucător care a făcut ceva pentru acest club. Cred că merit respect. Dacă nu voi avea parte de respect aici, atunci voi pleca acolo unde îl voi avea", a spus fundașul Barcelona, Dani Alives. 

Negocierile cu Barcelona sunt în impas, iar presa internaţională a scris că, pe lângă PSG, de Dani Alves mai este interesată Manchester United.

Fundaşul brazilian joacă la Barcelona din 2008, atunci când s-a transferat de la Sevilla. Alves a câştigat de două ori Liga Campionilor cu gruparea catalană, iar în acest an este aproape să mai ridice încă o dată trofeul deasupra capului.

Barcelona va juca finala Ligii Campionilor pe şase iunie, la Berlin, împotriva formaţiei Juventus Torino.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑