Louis Van Gaal: "Victoria cu Barcelona a arătat lumii ceea ce poate Manchester United să facă!"



 

**VIDEO** Louis Van Gaal:

VIDEO Manchester United - Barcelona 3-1. "Diavolii" lui Louis Van Gaal s-au impus în fața campioanei Europei la International Champions Cup, iar succesul l-a entuziasmat pe antrenorul olandez al lui United, care l-a lăudat în mod deosebit pe Adnan Januzaj.

Van Gaal consideră că echipa sa "a arătat lumii ce poate să facă" în urma acestei victorii. Golurile de pe stadionul din Santa Clara au fost marcate de Rooney (7), Jesse Lindgard (64) și Adnan Januzaj (90). Pentru catalani a replicat Rafinha (89). După meci, Van Gaal a declarat:

"Știți ce s-a întâmplat anul trecut? Am învins campioana Europei, Real Madrid, tot cu 3-1, iar acum am făcut același lucru cu Barcelona. Ne dăm seama că partidele amicale nu ne spun foarte multe. Trebuie să joci bine atunci când trebuie, iar pentru noi asta înseamnă meciul cu Tottenham. Sunt totuși bucuros, pentru că am arătat lumii ce putem face.

Am avut multe ocazii, mai multe decât Barcelone, iar în a doua repriză am menținut ritmul bun chiar dacă am avut mulți tineri pe teren. Sunt mulțumit, dar am avut și puțin noroc. Ei au lovit bara de trei ori! Uneori îți trebuie noroc. Țin minte și acum meciul cu Chelsea în care am fost ocoliți de șansă și am pierdut. Poate avem noroc aici, în SUA, cine știe?", a declarat tehnicianul batav.

Louis Van Gaal a vorbit în termeni laudativi despre prestația lui Januzaj, care a jucat atacant în ultima jumătate de oră a partidei cu Barcelona. El a fost cel care a închis tabela în prelungiri.

"Cred că Barcelona nu a putut să-i controleze pe Rooney și Depay, dar trebuie să o spunem, Januzaj a fost un mare pericol pentru ei în cele 30 de minute în care a jucat atacant. Asta este foarte bine. Cred că el e un jucător foarte bun pentru că mereu oferă variante colegilor. A marcat un gol frumos și asta contează de fiecare dată. A luptat cu doi fundași și s-a descurcat bine, dar i-a fost mai ușor în fața unei defensive din care a lipsit Gerard Pique", a completat antrenorul lui Manchester United, care și-a propus titlul în viitorul sezon.

Precedentele două meciuri dintre cei doi granzi europeni au fost finalele de UEFA Champions League câștigate de catalani în fața englezilor: în 2009 cu 2-0 și în 2011 cu 3-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑