Dinamo și-a găsit vârful: "E puternic, are detentă bună! Fără el, nu aveam așa multe ocazii"



 

**VIDEO** Dinamo și-a găsit vârful:

VIDEO Viitorul - Dinamo 1-1. Deși condusă de echipa lui Gică Hagi, formația alb-roșie a reușit să revină în joc și a smuls un punct la Ovidiu, grație golului marcat de Patrick Petre.

Intrarea în joc a lui Harlem Gnohere a schimbat fața atacului dinamovist, consideră fundașul Andrei Marc (22 de ani), cel care a început sezonul ca titular în defensiva lui Mircea Rednic.

"Sunt (n.r. cei de la Viitorul) o echipă bună, cu un joc de pase foarte bun, îl știe toată țara, ne-au pus probleme foarte mari, nu au prea avut ocazii!", a declarat Andrei Marc, cel care spune că arbitrul nu a greșit atunci când a lăsat jocul să continue la două faze în care Viitorul a cerut penalty:

"La prima am fost eu cu Tănase și consider că e penalty când arbitrul dictează acest lucru, după părerea mea nu a fost. După ce am fost conduși pe tabelă se pare că ne-am mulțumit cu un punct, dar e bine că nu am pierdut. Nu am glumit acum o lună, noi nu vrem să pierdem până în decembrie".

Marc l-a lăudat pe Gnohere pentru aportul adus în ofensivă, acesta fiind trimis pe teren de Rednic în minutul 63, în locul lui Collins Fai: "Eu îl văd ca un atacant foarte bun, degeaba s-a scris că are kilograme în plus, eu zic că așa e fizicul lui, e foarte puternic, are detentă bună, ne-a ajutat foarte mult și dacă nu era el nu aveam așa multe ocazii!".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑